Sickhouse Bureaucrats
- - -
House forum

Forum: Diverse

 Meny Diverse  |  Skriv ut  Besvara inlägget
 Inlägg från: Final Insult Fredag 01 november 2002 kl 09:02 
Slå det här

Och hur har din dag varit?

 
Uppföljare:
 
 Svar från: Mr Ego Torsdag 02 juni 2005 kl 07:48 

Nu när jag gick in så såg jag att det var 20 online de senast 20 minuterna - otroligt. Å då har väl inte Don stigit upp ens. Är det så att SB-sighten börjar bli riktigt polpulär ute i vida världen månne?

 Svar från: Mr Ego Onsdag 09 juni 2004 kl 15:25 

Well spoken but to late! Vem tusan kunde anat att han skulle flasha med en ny maskin.

 Svar från: Joensson Onsdag 09 juni 2004 kl 15:07 

OM gammal agentdator=inte såld
DÅ låna ut till Mr Ego
ANNARS OM agent=snål o inte vill låna ut
DÅ Ego kasta tomat
ELLER?

 Svar från: Mr Ego Onsdag 09 juni 2004 kl 13:22 

Är du säker på att det är Agent och inte Anders O - är det samma gubbe???

 Svar från: Cleansweep Onsdag 09 juni 2004 kl 08:32 

Då kan han dema Farcry för oss den 19:e

 Svar från: Hanseman Tisdag 08 juni 2004 kl 23:53 

Christ! Agenten har investerat!

 Svar från: Mr Ego Fredag 09 januari 2004 kl 12:13 

Brukar du inte fira dessa saker Hanseman??? Det trodde jag att alla gjorde!!!

 Svar från: Hanseman Fredag 09 januari 2004 kl 10:55 

Detta är ju bara FÖR bra, alltså. I aftonbladets årskalender med titeln 'Något att fira - varje dag' återfinns bl.a. Himmlers bygge av Aushwitz, Sovjets ockupation av Afghanistan och skövlingen av den bosniska byn Stupni Do.. Fantastiskt bra jobbat, Aftonbladet!

 Svar från: Netman Torsdag 07 augusti 2003 kl 23:52 


Vilken semester grej Mr Ego.

 Svar från: Mr Ego Torsdag 07 augusti 2003 kl 15:27 

Tack för sympatin - det där med elden gjorde att man inte är så styv i korken mera. Satan så läskigt skall ni veta.

 Svar från: Titte Torsdag 07 augusti 2003 kl 15:07 

Låter som ett bra underlag till en film eller en bok Mr.Ego. Har man upplevt helvetet ska man ha någon lön för mödan!

Jag röstar på Arnold som Mr.Ego!

 Svar från: Mr Ego Torsdag 07 augusti 2003 kl 14:09 

Jag glömde säkert et eller annat i hastigheten när jag skrev ner det.

 Svar från: Final Insult Torsdag 07 augusti 2003 kl 13:46 

Om det där var den korta versonen av er semester...

 Svar från: Butcher Torsdag 07 augusti 2003 kl 13:27 

slut på snuset -de e ju tortyr

 Svar från: Mr Ego Torsdag 07 augusti 2003 kl 11:35 

För dem som är intresserade skall det kanske också sägas att polisen berättade att de som gör inbrotten är Zigenare och att de precis gör så stora hål att de kan skicka in sina 5-6-åriga barn därigenom. Om barnen sedan av någon anledning blir haffade så sticker föräldrarna och lämnar barnen som då står där utan papper och utan att kunna språket. Föräldrarna hämtar sedan inte ut barnen som ju inte var "bra nog". Detta har fått till följd att polisen nu har ett helt hus med zigenarbarn som ingen vill kännas vid och polisen vet inte vad de skall göra med barnen. Kanonföräldrar eller hur???

 Svar från: Joensson Torsdag 07 augusti 2003 kl 11:27 

Kan förstå att det gick åt mycke snus under strapatserna.

 Svar från: Joensson Torsdag 07 augusti 2003 kl 11:19 

O harre jisses!?

 Svar från: Mr Ego Torsdag 07 augusti 2003 kl 11:11 

I allt eländet är det skönt attt vara oskadd hemma - det har du rätt i Cleansweep.

 Svar från: Cleansweep Torsdag 07 augusti 2003 kl 10:57 

Jisses Ego. Skönt ni är hemma oskadda iallafall

 Svar från: Final Insult Torsdag 07 augusti 2003 kl 10:42 

Kommentarer är överflödiga, jag bugar i djup ödmjukhet över ditt tålamod

 Svar från: Mr Ego Torsdag 07 augusti 2003 kl 10:39 

Blev kanske lite lång story men det gick inte att berätta kortare.

 Svar från: Mr Ego Torsdag 07 augusti 2003 kl 10:17 

Jag tycker att denna tråd passar utmärkt för följande lilla historia. En riktig äventyrssemester.

Alltså, Mr Ego skall på semester och dagen innan avresan så börjar tvättmaskinen ryka och slå gnistor. Nåja tänker Mr Ego, det problemet tar jag tag i när jag kommer hem igen och de 5.000 kr som en ny maskin kostar har jag säkert fått ihopa på casinona i Monaco och St. Maxime så det ordnar sig.

Hela familjen in i bilen och på den lilla korta turen ner till Rödby hinner vi med 4 stycken kissepauser. När vi kommer till Rödby missar vi precis färjan och får vänta en halv timme. Mrs Ego får för sig att hon skall sätta en handduk i sonemannens fönster så att solen inte skiner så mycket på honom. Det slutar med ett missförstånd där Mr Ego klämmer hennes finger i rutan och hon svär långa eder över sin klantige man. Det var varmt den dagen så vi satt med alla dörrar och fönster öppna och väntade. Sonemannen var lite uttråkad så han hängde på förardörren och gungade lite och så plötsligt: Nu kommer färjan - nu skall vi köra. alla in i bilen och Mr Ego stänger förardörren..... KLONK. Vad tusan nu då. Bilbältet i kläm. Tar in det men åter igen ett KLONK när jag skall stänga. Aha, bildörren har förskjutit sig med 5 cm och kan inte längre stängas. Härligt när vi har hela resan och massor av motorväg framför oss. Mr Ego håller dörren med vänster hand och kör in på färjan vilt jobbande med högerhanden för att växla, styra och undvika att krocka med de andra bilarna i de trånga utrymmena. Skickar upp familjen i resturangen och med en vikings styrka bänder jag tillbaka dörren så pass att den går att stänga och låsa. Funderar över att jag hela semestern skall behöva krypa in genom passagerardörren och glädjer mig över det.

Skall jag fortsätta???

Okej kömmer til Schweiz och Gotthardtunneln klockan 02.00 och sitter 2 h i kö eftersom allting var proppfullt.

Kommer ner och 4 dagar efter att vi kommit fram är det en kraftig frånlandsvind, så kallad Mistralvind som sveper ner från Rhonedalen och får en himla fart när den kommer fram till kusten. Vi är på stranden och ser ett enormt rökmoln stiga upp ett par mil bort. Skogsbrand. Ser fantastiskt ut och röken täcker efter cirka en timme hela hilmen. Det ger en vacker blodröd färg till havet och luktar bränt. 2 stycken flygplan vattenbombar och utökas efter en stund till 5 stycken flygplan. Vi kör hem vid 18.30-tiden, käkar medans vi märker att det regnar askflagor ner i maten. Vi kunde fortfarande se havet och vi njöt av den fina utsikten. Ungarna nattades men vid 23.15-tiden säger Mrs Ego att nu får du säga vad du vill - nu går jag och packar. Då kunde vi knappt andas längre för all brandrök och vi kunde bara se 100 meter och askflagorna regnade nu ner som ett strilande regn. Jag sade till henne att packa och gick upp på vägen ovanför där jag möttes av 3 stycken stora explosioner, BOM, BOM, BOM. Tillsammans med en granne kom jag fram till att det var 2 stycken gasflaskor som exploderat i husen intill (vilka stod i ljusan låga) och en bil som stod parkerad längre bort på vägen hade också exploderat och brann friskt. Nu gick jag runt kröken och vad får jag se: Jo med en himla hastighet kommer en ett par 100 meter stor eldvägg med 30 meter höga lågor fräsande emot mig. Dags att lägga benen på ryggen och kuta tillbaka till huset, väcka ungarna, slänga in all packning i bilen och evakuera snabbt som tusan. Det tog en stund att ta sig ner till stranden eftersom alla vägar var igenkorkade med bilar, brandbilar, polis och ambulanser. Vi tillbringade så natten i bilen och tittade på lågorna som åt sig fram på kullarna. Fram emot 06.00 vågade vi köra upp till huset igen och se på tusan - det hade klarat sig. Bara 150 meter längre bort utbredde sig ett månlandskap där allt var förkolnat, husen var nerbrända och inga träd och buskar var kvar. Och som det luktade sen!!! Nå, trötta som vi var gick vi till sängs och vaknade 2 timmar senare av att polisen ringde på dörren och sade till oss att evakuera eftersom det tydligen fanns en stor gastank i närheten som hotade att explodera. In med allting och alla i bilen igen och iväg. Vi fick sedan återvända klockan 16.00 då faran över blåstes.

Trötta på att läsa??? Jag fortsätter. 2 Dagar senare fick båda barnen halsfluss samtidigt vilket fick till påföljd att vi tillbringade en halv dag hos doktorn.

3 dagar innan vi skulle åka hem hade vi en liten middag för ett par vänner. Dessa gick hem vid midnatt och vi gick och lade oss vid 01.00. Klockan 03.00 vaknade jag och var uppe och drack i köket, gick och lade mig igen och vaknade på nytt klockan 05.30 där unge Mr Ego junior hade kissat i sängen. Jag tog hand om det och gick åter igen ut i köket där jag förvånat kunde konstatera att fönstret var öppet och att det 1,5 cm tjocka järngallret var uppbänt. Ytterdörren var också upplåst och klart som korvspad - inbrott när vi låg och sov. Ajöss med kamer, videokamera och Mrs Egos handväska. I den naturligtvis kort, körkort, pengar och extra bilnycklar. Mr Ego kutar iväg för att se om bilen står kvar (vilket den gjorde) medans Mrs Ego ringer och spärrar kort samt ringer till polisen. När det börjar ljusna hittar vi handväskan med allt i utom pengarna samt ett tuggummi som klibbade i hennes börs. Var sedan tvugna att stanna hemma timm lunch då polisen kom förbi. (Skall också sägas att Mr Ego junior tyckte att detta var resans höjdpunkt eftersom han fick se två livs levande franska poliser i full uniform, svarta solglasögon och JÄTTESTORA PISTOLER).

Det löste sig och vi tillbringade ytterligare 2 dagar i huset. Sista kvällen. Allting packat och klart. Ungarna sover och Mr & Mrs Ego sätter sig framför TVn och säger att gud vad skönt att vi åker i morgon. Nu kan inget mer hända. DÅ PLÖTSLIGT: BOOOOM - exploderar TVn och blå rök kommer ut från den. Då släckte vi allt och gick och lade oss.

Hemresan gick bra förutom att St. Gotthard var spärrad igen och vi denna gång fick köra över alperna.

Och nu kommer det värsta på hela resan. Nog för att jag kan stå ut med bränder, läkarbesök, inbrott och annat men detta var jag inte förberedd på. Fy tusan, nu blev jag riktigt putt.

SNUSET TOG SLUT 2 DAGAR TIDIGARE ÄN BERÄKNAT. Och det fick jag leva med tills dess att vi kom hem.

Ja det var en äventyrssemester som hette duga. Jättestor bar-b-q där vi var korvarna.

Hoppas att ni också kunnat vila upp er och att ni haft det bra.

Mr Ego

 Svar från: Joensson Fredag 01 november 2002 kl 15:08 

F.I om du behöver avreagera dig rekommenderar jag inte metoden att slå näven i bordet såsom du brukar. Vill inte se dig komma gipsad till fler sessioner

 Svar från: Butcher Fredag 01 november 2002 kl 13:55 

skyll på frugan

 Svar från: Hanseman Fredag 01 november 2002 kl 10:19 

Frågan är väl hur en bra VARDAG ser ut, egentligen?

 Svar från: Mr Ego Fredag 01 november 2002 kl 10:06 

Vi har nog alla sådana dagar. Men just nu lider vi med dig. Hoppas bara att uppkopplingen inte havererar också för då hade det varit riktigt tragiskt.

 Svar från: Final Insult Fredag 01 november 2002 kl 09:45 

Jag glömde att jag upptäckte att en packbox i växellådan läcker, á 4000:-

 Svar från: Final Insult Fredag 01 november 2002 kl 09:05 

Morgonen börjar med att dotter 1 spyr ner hela badrummet, åket in för att byta bromsbelägg bak för 800:- visar sig att skivorna är slut, det blir 2200:-
Kommer till jobbet, VD undrar vad vi sysslar med i produktionen Och klockan är bara 9
Vad månne bliva av denna dag


If this isn't sick enough for you, contact Webmaster.
© Sickhouse Bureaucrats 1997